Yeni İçeriklerimiz

Karın Yağı Eritme

Aldığımız fazla kiloların büyük kısmı sanki depolama yaparcasına karın bölgemizde birikir. Karın yağları psikolojik şekilde insanları negatif yönlü etkiler. Diyet yapmadan Karın Yağı Eritme tüyolarını sizler için derledik. Bu yağlardan kurtulmak için genellikle belirli diyet ve egzersiz programları uygulanır. Ancak karın bölgesindeki yağlardan diyet ve egzersiz yapmadan da kurtulmak mümkündür.

Karın Yağı Eritme için yapılması gerekenler:

  1. Karın yağı eritmenin en kolay yolu: Hobiler

– Göbek bölgesindeki yağların eritilmesi için hobilere zaman ayrılabilir. Özellikle gece bir uğraş bulunması yemek yeme ihtiyacını unutturmaya yardımcı olacaktır.

  1. Karın Yağı Eritme yöntemleri: Uyku düzeni

– Karın Yağı eritmek için uyku düzenine de dikkat edilmelidir. Uykusuzluk kilo alınmasına neden olabilir.

– Her gün 7 ile 8 saat uyunması önerilir. Ayrıca uyku saatinizi düzenli bir şekilde aynı saatte yatmanız gerekmektedir.

  1. Evde karın yağı eritme önerileri: Sağlıklı gıdaların tüketimi

– Karın bölgesindeki yağları eritmek için beslenme düzeninde bazı değişiklikler yapılmalıdır. Her gün düzenli olarak 3 litre suyun yanı sıra yağ yakan bitkisel çaylar da tüketilebilir. Ayrıca taze sebze ve meyve ağırlıklı bir beslenme planı oluşturulmalıdır.

– Ispanak, marul, brüksel lahanası ya da roka gibi yeşil sebzelerin yanı sıra elma, armut, çilek ve karpuz gibi meyveler de beslenme düzenine mutlaka eklenmelidir.

  1. Karın eritmenin püf noktaları: Yemek yenen ortam

– Televizyon karşısında ya da uzanırken yemek yenmemelidir. Bu şekilde metabolizma her an yemek yemeye alışır. Sadece yemek saatlerinde masada yemek yenmesi, gün boyunca yemek yeme isteğinin azaltılmasına yardımcı olacaktır.

  1. Karın yağı eritmenin kolay yolları: Salata tüketimi

– Gün içerisinde öğle yemeğinde ya da ara öğünlerde salata tüketilebilir. Özellikle yeşillik salatası kilo verme sürecini olumlu etkiler. Ancak salata soru olarak az miktarda zeytinyağı ile limon suyu ya da sirke kullanılmalıdır. Bunun dışındaki malzemeler kullanılmamalıdır.

  1. Stresin azaltılması

– Sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermek için anksiyete ( Kaygı ), stres ve panik atak gibi durumların kontrol altına alınması gerekir. Bu tür durumların azaltılması için yoga ve meditasyon ile nefes egzersizleri düzenli olarak yapılabilir.

  1. Bol su tüketimi

– Sağlıklı kilo vermek için en önemli noktalardan biri de su tüketimine dikkat edilmesidir. Her gün düzenli olarak 10 bardak su içilmelidir. Su tüketim vücuttaki toksinlerin dışarı atılmasını hızlandırırken aynı zamanda yağların da daha hızlı yakılmasını sağlar.

  1. Gazlı içeceklerden kaçınmak

– Gazlı ve asitli içecekler yüksek miktarda şeker içerir. Bu nedenle bu tür içecekler kesinlikle tüketilmemelidir. Daha çok su, bitki çayları ve sebze suları tüketilmelidir. Özellikle anason, papatya ya da rezene çayı her gün 3 bardak kadar tüketilebilir. Yeşil çay da önerilen çaylar arasındadır.

Evde bireysel spor yapabileceğiniz Spor Egzersiz kategori içeriğinden faydalanabilirsiniz.

Hakkında protein

Dikkatinizi Çekebileceğinizi Düşündük

Bölgesel Zayıflama Baskı Noktası

Bölgesel Zayıflama Baskı Noktası

Bölgesel zayıflama yağ kaybını belirli vücut parçaları üzerinde istenmeyen yağlardan kurtulmak mümkün mü? Fazla kilolarından …

1 Yorum

  1. Bence gün içi yapılan hareketlerin de önemi var. Sürekli masa başındaysanız işiniz oldukça zorlaşıyor. Ama sürekli eğilip kalkan hareketli biriyseniz kilo almıyorsunuz. Her iki durumda da vücuttaki diğer maddelerin normal olması halinde eninde sonunda verilebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir